ELORA EVO L/R

VAKKERT - GANSKE ENKELT VAKKERT

Det er noen produkter som viser seg som det åpenbare valget i løpet av noen sekunder, Elora Evo er utvilsomt en av dem.

Det er åpenbart ved første øyekast at dette er det absolutte tidløse «må ha» produktet. Skåret ut av et solid aluminiumstykke som en skulptur, genererer den en ide om kraft, men på en veldig elegant måte. En ekte perle å lytte til. Den er tilgjengelig i to versjoner: L/R som vist her og som en senterkanal i horisontal posisjon. Den ideelle partner for våre hjemmekino-konfigurasjoner. Som vist her er det en "LR" -versjon i vertikal stilling.

Fantastisk ytelse

De to mid-bass driverene er basert på vår innovative teknologi: Heatstream, LDS (Low diffraction surrounding), FWI (Force without inductance). Det spesifikke filterdesignet gir god kontroll over rettning. Sammensatt med våre subwoofere, skaper de et lydbilde til meget store høyttalere. I forhold til sin størrelse gir Elora Evo ganske enkelt en overnaturlig lydgjengivelse.

VÅR BESTE VEGGHENGTE

Som den største og dyreste vegghengte høyttaler er Elora Evo en høyttaler bygget med solide aluminiumsdeler og svært tykke glasspaneler.

Disse delene er kuttet og maskinert etter strenge industrielle prosesser for å nå det høyeste nivå av perfeksjon. Elora Evo er ganske enkelt en vakker høyttaler med lyd i verdensklasse.

Tekniske spesifikasjoner

 

Peak Effekt

400 Watt

Type

2 veis, Lukket

Dimensjoner

190 x 80 x 420
(LxDxH mm)

Vekt

6 kg

NEDLASTINGER

Finn all informasjon du trenger ved å følge linkene:
FDV - Data Sheet

Manual

TOP