NIAGARA

Tidløs og eksepsjonell

Fjernt fra tradisjonelle esoteriske høyttalere utfolder Niagara en ekstraordinær arkitektur som blander innoverende teknologier med de mest eksklusive materialer og nøye håndverk.

Glass horn tweeteren er et mesterverk på egen hånd, trosser kutting og monterings teknikker og er et kunstverk. Niagara er designet og produsert i Frankrike i ren fransk luksus tradisjon, kjent verden over. Det er ingenting som Niagara.

ULTIMAT YTELSE

De to teknologiene: LDS (Low diffraction surrounding) og FWI (Force Without Inductance) som brukes i alle våre Atohm-drivere, har en even til å nå en sonisk reproduksjon uten forvrengning. Niagara utforsker alle musikkregistrene veldig naturlig og uanstrengt.

VÅR GLASS HORN TWEETER

Sammen med vår designdel, skåret av en enkelt blokk av aluminium og noen tekniske deler dekket av individuelt sydd Nappa-skinn, som også brukes på de vakreste bilene, vil den samme følelsen av luksus komme med vår Niagara høyttaler. Hver detalj har en eksepsjonell karakter, du kan føle det hele, fra ekstra store kontakter til spesifikke kryssoverføringer eller forsiktig kablingsprosess. Dette er vår søken etter perfeksjon.

« Details make perfection, and perfection is not a detail ». Leonard De Vinci

Mekanisk avskilt fra hovedhøyttalerkroppen, reproduserer denne tweeteren høye frekvenser på en fabelaktig, ren og generøs måte. De 11 mekaniske delene som utgjør vår horn Tweeter-del, har gått gjennom mer enn 4 timers bearbeiding på de mest avanserte og utførende 5-akses skjæremaskiner, før 4 timers montering for hånd i fabrikken i Sør-Frankrike. Følger de samme teknikkene som de i luksuriøse smykkerfabrikker.

Lave frekvenser - kjenn dem og vibrer

Vår eksepsjonelle 21 cm infra lavfrekvens driver, er synlig i bunnen av den faste aluminiumsbasen. Bevegelsen i harmoni og rytme med basen din er et ekte skuespill, og det gir en god følelse da den utforsker og leverer svært lave frekvenser.

INTERGRERING

Niagara blander seg i ditt interiør og forbedrer ditt oppholdsrom, de vil avsløre din sterke og eksklusive smak for innovasjon og design. Høyttalerene våre kommer bokstavelig talt til liv med naturlig lys og gir forskjellige subtile refleksjonseffekter som endrer seg gjennom dagen.

Tekniske spesifikasjoner

 

Peak Effekt

500 Watt

Type

3 veis, 4 elementer

Dimensjoner

300 x 320x 120
(LxDxH mm)

Vekt

40 kg

NEDLASTINGER

Finn all informasjon du trenger ved å følge linkene:
FDV - Data Sheet

Manual

TOP