SUB600

FUNDAMENTET I DIN KINO

Veldig tydelig bassgjengivelse med ekstrem kraft og ekstraordinær musikalitet.

Med SUB600 vil du oppleve lave frekvenser i en ny dimensjon som aldri før. Dens 2 x 23 cm lang bevegelse element (32mm / 1¼ ") beveger seg mer luft enn en tradisjonell 30cm / 12" element og mye raskere også (2 elementer mot et). To SUB600 gir mer energi enn en 15-tommers driver med fantastisk presisjon og hastighet. Tilgjengelig i svart eller hvitt

ATOHM LD230

Elementets kjegle er et mekanisk stykke som gjengir signalet ved å svinge rundt et hvilepunkt, slik at det ideelle elementet må bevege seg frem og tilbake på en perfekt symmetrisk måte.

FANTASTISK ELEMENT

I løpet av våre lange år med forskning og utvikling i Frankrike har vi jobbet for å optimalisere følgende parametere for å produsere slike høyytelsesdrivere. Disse optimaliserte parametere er: symmetrisk bevegelse av suspensjonene, symmetrisk kraftfaktor for magnetfeltet generert av magneten, stabilitet av driverens induktive verdi og varmeavledning. Takket være bruken av vår ekstremt kraftige motor, gir Atohm LD230-driveren en fantastisk bassforlengelse uten forvrengning og fenomenal krafthåndtering.

Teknisk design

Den nyskapende designen "DPA" (Down pipe airflow) av SUB 600 gir plass til reduksjon bak skjermen. I tillegg til DPA-designen har vi en bred og smal formet luftventil som lar luften strømme mot bakken med maksimal effektivitet, noe som gjør det mulig å redusere mellomrommet mellom skjermen og subwooferen. Når noen andre produkter på markedet kan trenge opptil 1m (4 ') mellom bakveggen og skjermen, krever bruk av 1 eller flere SUB 600 en maksimal avstand på 30 cm mellom bakveggen og skjermen .

Tekniske spesifikasjoner

Peak Effekt

900 Watt

Type

Bass Reflex Subwoofer

Dimensjoner

570 x 197 x 875
(LxDxH mm)

Vekt

34 kg

NEDLASTINGER

Finn all informasjon du trenger ved å følge linkene:
FDV - Data Sheet

Manual

TOP